Over Pluggylock

Een Smartphone is een kostbaar en onmisbaar persoonlijk bezit. Heeft u ooit weleens een telefoon verloren of laten vallen? Of wat denkt u van het toenemend aantal gevallen, waarbij zakkenrollers het gemunt hebben op de smartphone? Met plugNlock heeft u uw telefoon altijd  dicht bij de hand, zorgt u voor extra grip op uw toestel of verankert u uw smartphone snel en eenvoudig middels een koord aan uw broekriem. Heeft u geen zin om telkens naar uw telefoon te graaien in uw zak? U draagt uw smartphone handig op de borst met plugNlock!

De Uitvinders van plugNlock hebben een tijd nagedacht over een universeel systeem om een stevige koppeling te krijgen aan een telefoon. Niet invasief en niet onbelangrijk, leuk om te zien.

Alle componenten waaruit plugNlock bestaat zijn ontworpen om het compact en functioneel te maken en bovendien uniek.

Heel eenvoudig te gebruiken, plugNlock past in het hoofdtelefoon aansluiting gat. Alles wat je hoeft te doen is het aan te schroeven.

Slechts een paar keer draaien en plugNlock is stevig geplaatst.

Dit alles maakt plugNlock tot een coole gadget, waar je niet buiten kan.

Het component dat plugNlock in het apparaat houdt is een rubber element in het midden. Dit element wordt vervormd in de hoofdtelefoon aansluiting zodra de plug aangeschroefd wordt. Zodra plugNlock losgeschroefd wordt, keert plugNlock terug in zijn oorspronkelijke staat.
plugNlock is een gepatenteerd systeem dat gebruikers in staat stelt om hun smartphones of tablets te haken aan:
• Koorden • Sleutelhangers • Hangers • Touch pennen • Tassen